personal touch in relocation

Borrie Expatriate Services begeleidt werkgevers en hun werknemers bij de uitvoering van internationale tewerkstellingen. De begeleiding geldt voor zowel uitzendingen vanuit als naar Nederland. We doen dit met een compact en zeer gespecialiseerd team en bieden een compleet dienstenpakket aan dat u naadloos kunt laten aansluiten op uw wensen. Lees meer

Inloggen

Inlogportal voor cliënten

Om ervoor te zorgen dat u ieder moment van de dag of nacht up-to-date kunt blijven, werkt Borrie Expatriate Services aan de ontwikkeling van een beveiligde cliëntomgeving. Nadat u met een persoonlijke code bent ingelogd, krijgt u een bijgewerkt overzicht van de actuele stand van zaken; uitgesplitst naar werkzaamheden of naar status per expat. In het overzicht kunt u aangeven hoe ver u bent met verzamelen van informatie waar wij u om gevraagd hebben en hoe het staat met verdere ontwikkelingen. In het overzicht staat ook welke verdere acties noodzakelijk zijn. ‘Wie doet wat en wanneer?’ Daar komt het op neer. Alles overzichtelijk op een rij.

Onze inlogportal voor cliënten is beschikbaar per midden 2013.

Nieuws
Covid-19 – Thuiswerken in België of Duitsland

Op dit moment werken veel werknemers vanwege het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis.
Wanneer uw werknemers hierdoor in een ander land werken dan normaal, dient er per situatie te worden gekeken welke invloed dit heeft op de individuele fiscale en/of sociale zekerheidspositie.

Nederland heeft zowel met België als met Duitsland afspraken gemaakt om de fiscale gevolgen van de coronamaatregelen voor grenswerkers zoveel mogelijk te beperken.

Nieuws
Salariscriteria 30%-regeling 2021

De nieuwe salariscriteria zijn bekend voor de 30% regeling in 2021!

Nieuws
Aftrekposten in 2021 verder verlaagd

Het percentage waarmee de meeste aftrekposten volgend jaar kunnen worden verrekend met het inkomen, daalt naar 43% tegen 46% nu. De vermindering van de aftrek gaat de komende jaren door, zodat de aftrek in 2023 is gemaximeerd op 37,05%.

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.