personal touch in relocation

Payroll, Tax & Accounting Services

Of het bij internationale tewerkstellingen nu gaat om payroll services, om advies aan uw onderneming of expat met betrekking tot belastingzaken, of om het voeren van de boekhouding en het opmaken van de jaarrekening: in alle gevallen is Borrie Expatriate Services u graag van dienst.

Payroll Services

Zowel bij uitzendingen vanuit als naar Nederland biedt Borrie Expatriate Services een uitgebreid pakket aan payroll services. Het pakket omvat loonadministratie, loonberekeningen, arbeidsovereenkomsten, uitzendbrieven, advisering inzake belastingen, sociale zekerheid en pensioenopbouw.

Kijk hier voor een overzicht van onze payroll services

Tax Services

Ongeacht of het een uitzending vanuit of naar Nederland betreft, hebben werk en verblijf in het buitenland doorgaans fiscale voor- en nadelen. Voorafgaand aan de uitzending kan Borrie Expatriate Services in een gesprek met uw expat precies aangeven wat die voor- en nadelen zijn en daar op voorhand op inspelen. Verder kunnen we namens uw expat zijn Nederlandse en/of buitenlandse belastingaangifte verzorgen en tijdens de afwikkeling daarvan (controle, bezwaar, uitstel van betaling) dienst doen als zijn vertegenwoordiger.

Kijk hier voor een overzicht van onze tax services

Accounting Services

Als het doel van uitzending het opzetten van een vestiging in Nederland of buiten Nederland is, dan kunnen we uw onderneming ook daarbij assisteren en eventueel zorgen voor de coördinatie. U kunt hierbij denken aan de keuze voor de rechtsvorm, ondersteuning bij belastingaangiftes en andere wettelijke verplichtingen, het opzetten van een loonadministratie ter plekke en assistentie bij het opzetten en uitvoeren van de boekhouding en jaarrekening.

Kijk hier voor een overzicht van onze accounting services

Fred Krabbendam

Expatriate Services | Rotterdam

‘De kunst is om het complexe eenvoudig te houden.’

Fred Krabbendam werkt ruim vijfentwintig jaar als belastingadviseur; onder meer bij het toenmalige Coopers & Lybrand (PWC) en BDO. Fred is sinds 2005 verbonden aan Borrie, waar hij zich richt op de uitbouw van Borrie Expatriate Services.

Fred Krabbendam is iemand met verstand van de theorie en met veel aandacht voor de praktijk. ‘Ik houd absoluut niet van langdradige theoretische verhandelingen. De klant heeft veel meer baat bij een concreet en praktisch advies, dat vergezeld gaat van een duidelijk stappen- en actieplan. Betrokkenheid is een ander punt dat de relatie met mijn klanten typeert. Je moet je klanten kennen: weten waar ze staan, weten waar ze heen willen. Korte lijnen zijn daarom belangrijk. Als je kwaliteit en betrokkenheid bij elkaar neemt, dan heb je de snelste weg naar tevredenheid bij je klanten gevonden. Op die manier werken we nu aan een compleet pakket van Expatriate Services, waarbij we ervoor zorgen dat tegen concurrerende tarieven het best bereikbare evenwicht gevonden wordt tussen klant en expat.’

Fred Krabbendam

Frank Post

Expatriate Services | Amsterdam

‘A clear presence’

Frank Post studied tax law at the University of Amsterdam. In 2006, he joined Borrie.‘What fascinates me most about Borrie Expatriate Services is that we really do offer a complete package of services. A lot of service providers limit themselves to one or two elements. Borrie Expatriate Services has concentrated fully on a total package that few providers can offer. That means we provide a unique and all-embracing form of service. As we also focus on foreign companies wishing to set up business in the Netherlands, we are a clear presence on the Dutch expat market. That really makes me enthusiastic.’

Frank Post
Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.