personal touch in relocation

Nederlandse Ondernemingen met veel expat-ervaring

Borrie Expatriate Services werkt voor verschillende internationaal opererende grote ondernemingen. Deze ondernemingen hebben doorgaans al een geolied Global Mobility beleid. Wij ondersteunen dit soort bedrijven door per uitzending de financiële consequenties door te rekenen en door te adviseren over de meest aantrekkelijke vorm van uitzending. Verder kunnen we de werknemer van dienst zijn met diverse services en hem bijstaan bij het maken van de juiste keuzes, waardoor hij onbezorgd aan zijn buitenlandse avontuur kan beginnen.

Een klantcase

Als voedingsmiddelenfabrikant met mondiale vertakkingen ben je natuurlijk wel thuis in de expat-wereld. Ieder jaar zenden we zo’n twintig tot dertig mensen uit naar verschillende landen in verschillende werelddelen – en vanuit het buitenland naar Nederland. Dus we hebben de nodige ervaring. Maar het kan altijd beter.
Dat merkten we toen we met Borrie Expatriate Services in zee gingen. Per geval rekenen ze voor ons door wat de beste uitzendvorm is. Dat zorgt regelmatig voor een flink financieel voordeel. De Business Case die ze schrijven is daar helder over – en die helderheid bewijst zich in de praktijk. Ze staan daarnaast ons en onze mensen bij met alle administratieve- en belastingzaken, van de aangiftes tot de pensioenopbouw. Het gaat er ons om dat onze mensen zich in het buitenland kunnen concentreren op waar ze goed in zijn. Ten tweede is het prettig als we kunnen besparen op de wijze waarop dat gebeurt. En ten derde moet iedereen precies weten waar hij aan toe is. Op die drie vragen heeft Borrie Expatriate Services altijd en tijdig het juiste antwoord.

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.